Sinds 2004 ben ik, na 4 jaar in loondienst te hebben gewerkt, begonnen met Switact.

Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met het ontwikkelen van software (primair in Delphi), systeembeheer en algemene advisering m.b.t. ICT en ICT gerelateerde vraagstukken. Tot mijn klantenkring behoren zeer verschillende bedrijven. Zo ben ik op dit moment bezig met het ontwikkelen van software voor een bedrijf dat zich bezig houdt met verkeersfotografie. Tevens ben ik bezig het het onderhouden van het netwerk van een groot adviesburo en het herstructureren van verschillende netwerken op een grote scholengemeenschap in Leiden. Op deze school ben ik de verschillende netwerken van de verschillende locaties met elkaar aan het koppelen tot een logisch en goed functionerend netwerk.

Naast deze grote bedrijven komen ook kleinere bedrijven bij mij voor advies en diensten. Dit zijn vaak kleine zelfstandigen zonder personeel (zzp). Door deze grote verscheidenheid aan klanten kan ik zeer goed op de specifieke wensen van een klant ingaan.Dit was een verhaal over Switact, maar wie is de man achter Switact?

Ik ben geboren op 12 november 1968 in Nijmegen. Ik ben echter opgegroeid in Hengelo (Ov). Na de 2e klas atheneum ben ik naar Leuven (Belgie) verhuisd. Daar heb ik 2 jaar op school gezeten voor ik terugging naar Hengelo (Ov).

Na mijn eindexamen ben ik Scheikunde gaan studeren aan de Universiteit van Leiden waar ik in 1995 afgestudeerd ben. Tijdens mijn studie heb ik ook nog 11 maanden dienstplicht vervuld. Tijdens mijn studie heb ik d.m.v keuzevakken mijn interesse in computers verder ontwikkeld, met name het programmeren. Tevens heb ik in die jaren met netwerken leren werken via de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB). Na ook bijbaantjes te hebben gehad in de computerwereld wist ik zeker dat dit een vak was waar ik verder in wilde.